Dronninglund Slot er ikke bare et hotel, men en helt speciel slotsoplevelse i historiske rammer. I vil opleve en fred og ro samt kvalitet, service og gastronomi i højsæde. I kort afstand fra slottet finder I 4 golfbaner samt utallige gode natur- og besøgsoplevelser. Slottet er tilmed beliggende ved Margueritruten, som viser vejen igennem de skønneste steder i Danmark.
Med respekt for de historiske rammer, er Dronninglund Slot og de smukke bygninger i dag indrettet som et romantisk slotshotel, hvor I kan nyde hinandens selskab i idylliske rammer. Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian den Femtes dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690.
Slotshotellet har 22 værelser, som er fordelt på 3 etager. Der er elevator med adgang til salene og slottet har tilmed deres egen vinkælder. I kan parkere gratis ved slottet. De smagfuldt indrettede slotsværelser har alle gratis adgang til internet. I finder også TV og telefon på værelserne. Det er ikke tilladt at ryge på slottet eller værelserne.

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

Image_xhtfxdub
More-fill
Image_junior%20suite_02%20aalzh
More-fill
Image_facade
More-fill