I 2016 slog Fårup Sommerland dørene op til det hyggelige 4-stjernet hotel, der allerede har opnået fem stjerner på Trip Advisor.
Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland med udsigt til hyggelig sø samt rutsjebanerne Falken og Orkanen. Det 4-stjernede familiehotel lægger op til hygge, leg og afslapning for hele familien - i ægte fårupsk skovstemning.
I fællesområderne er skoven en integreret del af hele stemningen med rigtige træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten. Skovtemaet er trukket med ind på værelserne - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.Hotel Fårup er et 4-stjernet familiehotel, der byder på ægte skovstemning. Tematiseringen af hotellet er gennemført både indendørs og udendørs. I fællesområderne er skoven en integreret del af hele stemningen med rigtige træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten. Også på værelserne er skovstemningen i fokus, hvor børnenes seng eksempelvis er en køjeseng, der ser ud som en træhytte, der er fuglehuse på væggen og ”blade” på brusekabinerne. Hotel Fårup har totalt 51 værelser.

Hotellets faciliteter
Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Hotel Fårup har totalt 51 værelser.

Eksklusiv adgang
Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt til Golf Øen.

Åbningstider Fårup Sommerland ses her.

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

Image_xhtfxdub
More-fill
More-fill