Logo%20til%20horesta%20300px300px

Milling Hotel Park


Med en central beliggenhed midt i Middelfart, blot få minutter fra togstationen, finder du Milling Hotel Park. Hotellet har 103 nyrenoveret og flotte værelser, en stor og hyggelig bar/loungeområde og en dejlig restaurant.
Alle værelserne er hyggeligt indrettet og indeholder eget bad/toilet og fladskærm. Overalt på hotellet er der gratis WiFi.
Bor du hos os starter hver dag med en udsøgt morgenbuffet ”Go’ Morgen Fryd” i vores restaurant. Middagen og aftenen kan ligeledes nydes i restaurantens buffet. Om eftermiddagen er der kage og snacks. Hele dagen kan du desuden forsyne dig med frugt, kaffe/te/chokolade og benyttet vores softice maskine – alle disse ting er en del af vores koncept – ”Vi byder gratis på”.
Hotellet tilbyder lyse og funktionelle møde-/konferencelokaler, der passer til alt lige fra de små møder til de store konferencer. Alle indeholder moderne av-udstyr som flipover, white board og lcd-projektor.
Milling Hotel Park er en del af den familieejet hotelkæde Milling Hotels. Vores mission er at vores gæster altid føler sig hjemme, når de er en del af Milling Hotels.

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

Huset%20facade
More-fill
Udsigt
More-fill
Image_pr%c3%a6sentation_middelfart
More-fill