Hotel Hans Egede

  • Konferenceklassifikation

NB: Hotellet er beliggende i Grønland

Hotel Hans Egede er Grønlands centrale kursus- og konferencehotel, og rummer desuden også en af landets førende kulinariske perler med restauranten Sarfalik Winebar & Brasserie, hvor arktiske råvarer forvandles til gode oplevelser. Endvidere er der en afdeling af den danske franchiserestaurant A Hereford Beefstouw på hotellet samt Skyline Bar, som efterhånden er legendarisk blandt de grønlandsrejsende gæster fra nær og fjern.

Hotellet i 5 etager findes på byens centrale hovedstrøg med direkte gå-afstand til byens butikker og seværdigheder, og med udsigt over fjord og fjelde. På Hotel Hans Egede er du tæt på naturen, samtidig med at du kan opleve byens pulserende liv.

I hotellets lounge ved receptionen kan du nyde en kop kaffe alt imens du overværer livet udenfor.

Hotellet har 156 nyindrettede værelser samlet på Hotel Hans Egede samt yderligere 106 nybyggede budgetværelser ca. 5 minutters gang fra receptionen på HHE Express (www.hhex.gl)

Læs mere om Hotel Hans Egede på www.HHE.gl


HHE Conference & Events
På Hotel Hans Egede findes også det 5-stjernede kursus- og konferencecenter HHE Conference & Events.

HHE Conference & Events har store og lyse lokaler, der er designet til at den enkelte gæst får en god oplevelse. Flere af lokalerne har en storslået udsigt til fjelde og fjord, og faciliteterne danner den perfekte ramme for dagsmøder, kurser eller konference med helt op til 300 deltagere.

Med 4 velindrettede plenumlokaler, 19 grupperum, et anerkendt hold af dygtige kokke og tjenere samt en topprofessionel kursus- og konferenceafdeling sikrer vi rammerne ned til mindste detalje fra start til slut. Vi er gearet til at håndtere møder op til 300 personer og sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig 100% om det faglige indhold. Fleksibilitet og høj standard er vores nøgleord, og har du ændringer til dagsprogrammet klarer vi det med et smil.

Som det eneste i Grønland er Hotel Hans Egedes lokaler udstyret med aircondition i lokalerne på 5 sal og et avanceret ventilationssystem i de nye lokaler på 1. og 2. sal, der sikrer et optimalt indeklima; uanset antallet af gæster i lokalet.

Læs mere om HHE Conference & Events: www.conference.gl