OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

    Færgekroen og Hotel Syd

Færgekroen og Hotel Syd er stedet, hvad enten det drejer sig om et afslappet ferieophold, en forlænget weekend, et møde eller en mini-konference.Hotellet ligger på sydsiden af Mariager Fjord, helt ned til fjorden med skøn udsigt. 

I Hadsund er du tæt på både skov, fjord og kyst. I Hadsund by er der gode mulighede...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Norsminde Kro

Overnat ved kysten i historiske rammer

Norsminde Kro har i århundreder været hjertet i den lille charmerende havneby, hvor det hver sommer myldrer af liv. Du fornemmer historiens vingesus, når du ankommer til den smukke, gamle gulkalkede krobygning.

Kroen har 24 rummelige værelser på tre niveauer, hvoraf størstedelen af dem har udsigt til Norsminde ...

LÆS MERE OM HOTELLET

Norsminde Kro