OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Wakeup Aarhus

    Wakeup Aarhus

SUPERIOR
GARNI

Wakeup Aarhus er oplagt for dig, der gerne vil bo billigt og centralt, når du besøger Smilets By, Aarhus. På de i alt 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser har fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Du har derfor mulighed for både afslapning og arbejde.

Et ...
LÆS MERE OM HOTELLET

    Absalon Hotel

GARNI

Velkommen til Vesterbro – Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. Og hjertelig velkommen til Absalon, et firestjernet familieejet hotel, som byder dig indenfor med lige dele autentisk hygge og livlig storbycharme.

I mere end 80 år har de taget imod gæster fra nær og fjern. Da de slog dørene op i 1938, bestod hotell...

LÆS MERE OM HOTELLET

Absalon Hotel