OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

    Munkebo Kro, Hotel

SUPERIOR

Munkebo kro har 23 charmerende værelser - elegant indrettet i gammel engelsk stil, men med moderne faciliteter samt gratis internet og TV. Der findes fire værelseskategorier, og der er gode løsninger for vennepar og familier.   

Når man bor på Munkebo Kro har man let adgang til vandet, naturen og Kerteminde by. I huset har vi et hyggeligt op...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Brobyværk Kro

Kroens 17 værelser er nyrenoverede og alle med garderobe, skrivebord, lænestol og gode senge – det hele er nyt fra 2021. 8 værelser har udsigt lige ned til Odense å. På Kroen serveres der mad med passion for det klassiske danske krokøkken, tilpasset de moderniserede omgivelser. Brobyværk Kros køkken vil deslige lade sig inspirer af fransk ...

LÆS MERE OM HOTELLET

Faaborg Turistbureau