OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

Hotel Propellen

    Hotel Propellen, Mødested/Konference

Lad Hotel Propellen danne rammen om dit næste møde, kursus, udstilling, reception eller konference. Vi har 14 mødelokaler, største lokale med plads til 150 konferencegæster. Alle lokaler kan indrettes individuelt efter behov derudover har vi 94 værelser, restaurant, loungebar, udendørsfaciliteter, swimmingpool og fitness.

På Hotel Pro...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord | Smukt beliggende hotel | Læs mere her

LÆS MERE OM HOTELLET

Hotel Koldingfjord