OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 20 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Svanen

    Hotel Svanen

VELKOMMEN TIL MØDE/KONFERENCE PÅ HOTEL SVANEN Hotel Svanen tilbyder en række serviceydelser der, som firmakunde, gør det bekvemt at afholde konferencer og møder på hotellet.   Standard konferencefaciliteter: Whiteboard, flipover, overhead, lærred, powerpoint videokanon, TV og video, frisk frugt og isvand hele dagen.   På Hotel Svanen får man den personlige service og vi er fl...
LÆS MERE OM HOTELLET

    VINGSTED hotel & konferencecenter, Hotel

VINGSTED Hotel & Konferencecenter | VisitVejle

LÆS MERE OM HOTELLET