OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Sønderborg Garni

    Hotel Sønderborg Garni

GARNI
En unik bygning fra 1904 danner rammen om Hotel Sønderborg, der har 18 værelser - alle med toilet/bad, kabel-TV, telefon og minibar. Fra vores side vil der blive lagt vægt på at vores gæster føler sig hjemme - og samtidig oplever et hotel med atmosfære, høj komfort, central beliggenhed og smukke omgivelser.
LÆS MERE OM HOTELLET

    HORISONT Hotel & Konference

Hyggelig atmosfære

På HORISONT Hotel & Konference kan du opleve den hyggelige atmosfære og personlige service omringet af smuk natur. Heriblandt det gode køkken,  gratis parkering og ikke mindst den lette adgang til og fra motorvejen.

HORISONT Hotel & Konference råder over 65 værelser – 9 dobbeltværelser med twinbeds og 56 s...

LÆS MERE OM HOTELLET

HORISONT Hotel og Konference