OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

    Hotel Postgaarden

Selvom man er ude - kan man jo godt føle sig hjemme: 

Hotel Postgaarden er byen Fredericias hyggeligeste og ældste hotel midt i centrum. Der er kun få minutters gang til havnen, 8 minutters gang til centrum og kun 10 minutters gang til Lillebælts hvide sandstrand med fantastiske bademuligheder. 

Hotellets ældste fløj er møbleret med gamle snedkermester møbler ligesom der hænger ri...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Copenhagen Star Hotel

GARNI

Copenhagen Star Hotel ligger perfekt i midten af det hele – kun 100 meter fra hovedbanegården og 500 meter fra Tivoli. I er derved som gæster, tæt på en masse oplevelser, attraktioner, shopping muligheder og restauranter.

På hotellet sætter vi en stor ære i, at opholdet på Copenhagen Star Hotel bliver fantastisk. Der er sørget for komfortable værelser med gode senge, lækker morgenmadsbuf...

LÆS MERE OM HOTELLET

Copenhagen Star Hotel