OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

    Taastrup Park Hotel

GARNI
GRATIS PARKERING – GRATIS INTERNET – GRATIS KAFFE/TE Velkommen til Taastrup Park Hotel, et charmerende familiehotel på Københavns Vestegn mellem Roskilde og København. Taastrup Park Hotel er centralt placeret, tæt på alle de store indfaldsveje omkring København og kun 2. minutters gang fra Taastrup station. Det tager kun 20 minutter med S-toget fra Taastrup station til København. Hotelle...
LÆS MERE OM HOTELLET

    Kongensbro Kro

replacebrKongensbro Kro er kgl. privilegeret og rummer mere end 300 års historie. En historie som har budt på alt fra fjendtlig beskydning med kanonkugler, til kongen der væltede i åen med sin karet.

replacebrKongensbro Kro er i dag en moderne landevejskro med smagfuldt renoverede værelser, alle med udsigt til krohaven og Gudenåen, samt hyggelige selskabs- ...
LÆS MERE OM HOTELLET

Kongensbro Kro