OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

Helnan Phønix

Helnan Phønix Hotel

Alle værelser har brus eller karbad, safeboks, TV samt adgang til gratis internet. Hotellet er gennemgående holdt i en klassisk stil med mange fine referencer til hotellets oprindelse i 1700-     tallet. Interiøret er sofistikeret og rigt, hvilket giver en varm og omfavnende atmosfære. Alle 220 værelser er indrettet med sin helt egen charme, til b...
LÆS MERE OM HOTELLET

Himmerland Golf og Spa Resort

LÆS MERE OM HOTELLET