OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Nuka

    Nuka Hotel

Hotel Nuka er centralt beliggende i Ilulissat

Hotellet har 1 enkeltværelse og 31 dobbeltværelserSamtlige værelser på hotellet er indrettet med the køkken med køleskab, klædeskab, fladskærms-tv og eget badeværelse.Værelserne er udstyret med senge, som er 90 cm brede og 2 meter lange, sengeborde og et bord og to stole.I tilknytning til hotellet er der i særskilt bygning mulighed for at...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Hotel Vagar

GARNI

NB: Hotellet er beliggende på Færøerne

LÆS MERE OM HOTELLET

Hotel Vagár