OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 20 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Forøyar

    Hotel Føroyar

SUPERIOR

Om hotellet:Hotel Føroyar sørger for de optimale rammer for jeres besøg. Selv hotellets arkitektur er gennemtænkt ned til mindste detalje, så det integreres smukt i klippevæggen over Tórshavn. Hotel Føroyar byder på enestående udsigter fra de fleste af værelserne samt førsteklasses mødefaciliteter.

Spa og restaurant:På Hotel Føroyar kan I forkæle jer med en afslappende massage eller saun...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Agerskov Kro & Hotel

SUPERIOR

Agerskov Kro og Hotel ligger, hvor den ligger, fra tidernes morgen. I 1659 brændtes den af polske tropper og det først kendte kongelige privilegium er udstedt i 1767. Her var krohold, landbrug, høkeri, brændevinsbrænderi, ølbryggeri og tingsted. Her fandt dundrende fester sted, her kunne man sidde i et fredeligt hjørne og få et spil kort. Ager...

LÆS MERE OM HOTELLET

Agerskov Kro og Hotel