OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 20 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Go Hotels

    Go Hotel City

SUPERIOR
GARNI

Nyt prisvenligt hotel tæt på Københavns bedste strand, metrostation og centrum.

Go Hotel City åbnede i 2020 som et moderne city hotel tæt på Københavns centrum og på lufthavnen. Hotellet er oplagt til både forretningsrejsende, studerende eller grupper.

Du får moderne faciliteter, med et serviceminded pe...

LÆS MERE OM HOTELLET

    A-Hotels City

GARNI

A Hotels er et nymoderne og serviceminded hotel, der har fokus på dig som gæst. Hotellet gør altid deres absolut yderste for at opfylde dine behov og tilbyde dig et eksklusivt hotelophold, uanset om du er forretningsrejsende eller privatperson. A Hotels City tilbyder den klassiske hoteloplevelse med en central placering – og lidt mere end det. Det er et hotel med finger...

LÆS MERE OM HOTELLET

Wonderful Copenhagen