OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

VisitKolding

    Tyrstrup Kro, Hyggelig Kro ved Christianfeld

Tyrstrup kro, idyllisk beliggende ved mark og skov i den skønne natur omkring byen Christiansfeld. Tyrstrup Kro's eksklusive hotelbygning anno 1998 byder på 12 hyggelige kroværelser, 15 juniorsuiter samt en suite med seperat soveafsnit - alle med eget bad og toilet; juniorsuiterne har desuden spa-bad.
LÆS MERE OM HOTELLET

    Hotel Dalgas

Hotel Dalgas er beliggende tæt på Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, Remisen, Legoland og Givskud Zoo.Der er mulighed for at booke forskellige ophold, bl.a. golfophold eller forlænget weekendophold alle inkl. god mad.Eller man kan booke enkelte overnatninger, som man har brug for i hverdagen.

Hotellet har en nutidig og uformel atmosfære, h...

LÆS MERE OM HOTELLET