OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Zleep Hotel Aarhus Skejby

    Zleep Hotel Aarhus Skejby

GARNI

Zleep Hotel Aarhus Skejby har 100 værelser som alle er indrettet med kvalitetsinteriør, som man kender det fra andre Zleep hoteller. Lobbybaren emmer af god stemning, og der er der rig mulighed for at nyde en kold fadøl. For de træningsinteresserede er det muligt at benytte deres fitnessrum, hvor hele kroppen kan trænes igennem.

Nem transport t&ael...
LÆS MERE OM HOTELLET

    Best Western Plus Hotel Kronjylland

GARNI

Her bor du centralt i Randers tæt på den charmerende bykerne med et aktivt handelsliv, Gudenåen samt attraktioner som Randers Regnskov. Du har desuden kun 47 km til Aarhus Lufthavn og 200 meter til Randers Banegård, hvilket gør det nemt at komme hen til hotellet.

Historisk hotel i hyggelige omgivelser

Dette skønne hotel ligger i en historisk b...

LÆS MERE OM HOTELLET

Hotel Kronjylland