OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationen

    KolleKolle - Dit Naturlige Mødested

SUPERIOR

Man behøver ikke at afholde møde for at overnatte på KolleKolle! Vi tilbyder til overnatning til alle - både forretningsrejsende eller som privat person. 

Vi har mange stamgæster der er rigtig glade for at overnatte hos os og gør det bl.a. på grund af vores hyggelige atmosfære, personlige service, gode køkken, dejlige natur,...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Vilcon Hotel & Konferencegaard, Hotel

SUPERIOR
Vilcon Hotel & Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til skov og mark. På vores Landbrugsejendom har vi genopført udlængerne i samme stil som den tidligere gård, men indeholdende præcis det, man har brug for ved afholdelse af mindre kurser, konferencer eller festarrangementer. Interiøret er stilrent på et højt niveau, der indbyder til ro og kreative tanker. Fritid...
LÆS MERE OM HOTELLET

Vilcon Hotel og Konferencegaard