OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Højbysø

    Hotel Højbysø

Smukt placeret hotel lige ned til Højby Sø midt i Odsherred - Danmarks første UNESCO-beskyttede Geopark. Ved siden af hotellet ligger den gamle kirke fra 1150 med de mange smukke kalkmalerier. Hotel HøjbySø råder over 30 værelser med eget bad og toilet. Vælg mellem comfort-værelse med elevationsseng og stort badeværelse, standardværelse, familieværelse med plads til fire personer, eller vores...

LÆS MERE OM HOTELLET

    Hotel Allinge

Du bydes velkommen til Hotel Allinge – Følelsen af det gamle og det nye Bornholm.

På Hotel Allinge bliver du budt velkommen af værtsparret, Ellen og Thorbjørn. De sørger for at dit ophold bliver det bedste, det kan være. Hotel Allinge er et smukt og historisk hotel på Nordbornholm – placeret midt i det maritime Allinge.

De...

LÆS MERE OM HOTELLET