OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 17 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Best Western City Hotel Copenhagen

    The Huxley Copenhagen

GARNI
Best Western Hotel City er placeret kun 400 m fra Kongens Nytorv og i gå afstand til Københavns rige udbud af kulturelle aktiviteter og attraktioner. Desuden finder man en lang række af hovedstadens bedste cafeer og restauranter i det hyggelige nærmiljø. Vi tilbyder 81 værelser af international standard indrettet med moderne faciliteter. Vi tilbyder ikke-ryger værelser. Vi har også en hyggelig caf...
LÆS MERE OM HOTELLET

    Aalbæk Badehotel

Det smukke badehotel har 59 hyggelige værelser, restaurant og selskabslokaler med plads op til 100 personer og byder på moderne badehotelsstil, god mad og en dejlig, afslappet atmosfære i hyggelige omgivelser.

Der er gratis parkering og trådløst Internet.

Den perfekte base til dine oplevelser i Nordjylland og Skagen.

Læs mere om Aalbæk Badehotel...

LÆS MERE OM HOTELLET