OM HOTELSTJERNERNE

Startskuddet til en god oplevelse

Med hotelstjerner på døren ved dine gæster præcis, hvilket niveau af service og faciliteter de kan forvente af opholdet. Danmark er en del af den europæiske, officielle hotelklassifikation Hotel Stars Union, som gør det let for dig at introducere dit produkt til nye kundegrupper, der forventer en vis standard af forretningsrejsens eller feriens hotel.

Søg klassificerede hotellerSøg klassificerede hoteller

En fælles europæisk løsning

Hotel Stars Union står for klassificering af de verdenskendte hotelstjerner. I EU er 20 lande gået sammen om et fælles sæt kriterier, som har til formål at give gæsterne gennemsigtighed og sikkerhed for deres valg af hotel. Kriterierne bliver løbende opdateret, så de passer til de forventninger og behov, som moderne hotelgæster har og udvikler.

Læs mere om klassifikationenLæs mere om klassifikationen

Hotel Fjordlyst

    Hotel Fjordlyst

GARNI
Fjordlyst blev etableret som vandrerhjem i 1937, og udvidet af flere omgange senest i 1967. Siden 2003 opgraderet til Hotelstandard og fungerer nu som morgenmadshotel.

Vi bor naturskønt og i rolige omgivelser i den sydlige del af Aabenraa by.

Bygninger og faciliteter er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder således pæne indbydende med noget af det opri...
LÆS MERE OM HOTELLET

    Hotel Oasia Aarhus

GARNI

Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus, de rene linjer og det nordiske design.

Hygge, komfort og design

Nyd et glas vin til Wine Hour i den hyggelige lounge, få pulsen op i det spritnye fitnesscenter eller flad ud i komfortable Hästens senge. Hotel Oasia kombinerer hygge og modernitet, og derfor er hote...

LÆS MERE OM HOTELLET

Hotel Oasia