Fjordgaarden Mødested

  • HORESTA Garanti
  • Konferenceklassifikation

Hotel Fjordgården ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord og danner en perfekt ramme om et afslappet ophold i det vestjyske – du kan sejle i kajak helt ind i hotellets baghave ad den dejligste å, og er samtidig kun 2 minutters gang fra Ringkøbings gamle, brostensbelagte gader. Vesterhavet og storslåede naturoplevelser er også tæt herpå, ligesom mange attraktioner kan nås på kort tid. Har du lyst til at slappe af efter dagens strabadser kan hotellets subtropiske pool område med jacuzzi og sauna selvfølgelig frit anvendes. Eller du kan bestille tid på Fjordens Wellness og forkæle dig selv med ansigtspleje eller en afslappende spa behandling. Hotel Fjordgården er et moderne 4-stjernet hotel, og dets faciliteter og beliggenhed gør hotellet oplagt til et ophold. Kurser og konferencer kan tilbydes som traditionelle eller dynamiske, se mere på www.dynamichotels.dk
Så uanset om det drejer sig om møder, et restaurantbesøg, miniferier, golfferie, weekendophold eller wellnessophold - så bydes der velkommen på Hotel Fjordgården.

Ringkøbing er en af Danmarks kønne gamle købstæder. Den indre bys huse med røde tegltage og byens gamle brostenbelagte gader danner ramme om et ophold i det vestjyske. Gå en tur tilbage i tiden, imens vægterne synger hver aften i byens gader om sommeren. Her er mange seværdigheder, spændende kirker, herregårde og museer. Lækre golfbaner af international standard. Og der er kun en lille times kørsel til LEGOLAND og Løveparken.