HimmerLand

  • HORESTA Garanti
  • Konferenceklassifikation

Lige midt i Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand.

HimmerLand er Danmarks førende resort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere. HimmerLand tilbyder en komplet vifte af faciliteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder, hvilket har resulteret i den anerkendende pris som Danmarks Bedste Golfhotel i 2014, 2015, 2016 og 2017.

HimmerLand byder på 60 rummelige hotelværelser, som blev nyrenoveret i 2019. Alle værelser er smagfuldt indrettet med TV, opholdsområde, badeværelse og privat balkon eller terrasse med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Dertil er HimmerLand omgivet af over 300 feriehuse, hvilket er den perfekte løsning for dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien. Her bor du midt i Himmerlands fredfyldte naturområde, men stadig i kort afstand til resortets mange faciliteter.

Med ikke mindre end tre restauranter tilbyder HimmerLand et omfattende udvalg af spisemuligheder. De tre restauranter har hver sin stil og særlige smagsoplevelse. I Restauranten kan du nyde en gennemtænkt aftenmenu inspireret af det franske-nordiske køkken og dertilhørende vine. Brasseriet byder på klassisk danske bistroretter i et uformelt miljø, mens Backstage at Bobbys, byder på lækre favoritter.

Derudover byder HimmerLand på en lang række faciliteter og aktiviteter, som du kan krydre dit ophold med. Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på de to 18 hullers golfbaner New Course og Old Course. New Course har i 2014-2017 samt 2019 været omdrejningspunktet for European Tour turneringen ”Made in Denmark” - og er det igen i 2021.

Læs om Old Cource her

Læs om New Cource her

 

 

Himmerland Spa er resortets store spa og wellness afdeling, som byder på skønne spaoplevelser i rolige og eksklusive omgivelser. HimmerLand Spa er renoveret i foråret 2019, og det unikke spaområde blev desuden nomineret ved Danish Beauty Award 2020 i kategorien Årets Spa.

Som overnattende gæst hos HimmerLand får du gratis adgang til resortets svømmehal og fitnessfaciliteter. Derudover er der også mulighed for bowling, adventure minigolf, tennis, kroket cykeludlejning og meget mere.

Hos HimmerLand er det muligt at bestille en enkelt overnatning på hotellet eller i feriehusene, men Himmerland tilbyder også et omfattende udvalg af opholdspakker, der giver dig mulighed for at benytte de ønskede faciliteter til den bedst mulige pris. Pakkerne er specielt sammensat med resortets mest populære aktiviteter og oplevelser, og byder på golfophold, spaophold og weekendophold.

 

 

For yderligere informationer, åbningstider og priser se HimmerLands hjemmeside

Læs også HimmerLands katalog her

 

 

Noget af alt det HimmerLand kan...

 

Overnatningsmuligheder

Vi byder på 60 stilfulde og rummelige hotelværelser, som alle er indrettet i et enkelt skandinavisk design med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Derudover er HimmerLand omgivet af over 300 hyggelige feriehuse, som er den perfekte løsning til dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien eller vennerne.

 

Golf i verdensklasse

Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på vores to 18 hullers golfbaner, især på PGA New Course, som i 2014-2017 samt 2019 var vært for European Tour turneringen ”Made in Denmark”.

Dertil tilbyder vi en række yderligere golffaciliteter – fantastiske træningsområder, ekspert undervisning fra vores dygtige pro-team, en stor golfshop, 50 luksus Garia golfbiler, og meget mere.

 

Velvære & selvforkælelse, der virker

I vores store spa & wellness HimmerLand Spa skaber vi skønne spaoplevelser i et roligt og eksklusivt miljø. Her kan vores gæster vælge mellem en bred vifte af lækre spabehandlinger eller blot nyde en afslappende spadag blandt de mange bade og saunaer i spaområdet.

 

Spisemuligheder til enhver smag

Med ikke mindre end tre restauranter, har vi et omfattende udvalg af spisemuligheder — fra udsøgte menuer i Restauranten til klassiske danske retter i Brasseriet, eller lækre favoritter i vores bowlingcafé, Backstage at Bobby’s.

 

Sjov & aktiviteter

Med vores store centerbygning, der åbnede i januar 2013, har vores gæster muligheden for at krydre deres besøg i HimmerLand med en række forskellige aktiviteter. Faciliteterne inkluderer bowlingcenter, svømmehal, Fit&Sund fitnesscenter, tennisbane, kroket og cykeludlejning. Sidst men ikke mindst er Adventure Minigolfbanen, der åbnede i august 2014, og byder på sjove golfoplevelser på 9 af verdens mest kendte golfhuller — i miniatureformat.

Nærliggende hoteller