HimmerLand

 • HORESTA Garanti
 • Green Key
 • Konferenceklassifikation

HimmerLand er et resort med mange faciliteter i smukke naturomgivelser beliggende tæt ved Sjørup Sø.  Midt i Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand.

I HimmerLand kan du opleve en komplet vifte af aktiviteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder. Her finder du både ophold for romantikere, børnefamilier, venner på tur, virksomheder og ægte madelskere.

Spa

HimmerLand rummer en stor spaafdeling med luksuriøse spabehandlinger, -områder og -oplevelser. Her er der alt fra kryoterapi til stor udendørs pool, sauna, snemaskine, boblebade og meget mere.

Læs mere om HimmerLand Spa her.

 

Gastronomi

HimmerLand har flere gastronomiske strenge at spille på. Fra stemningsfyldt hotelrestaurant Hul 19 til prisvindende fine dining restaurant HimmerRiget. Hertil en bowlingcafé med mulighed for hjemmelavede stenovnsbagte pizzaer.

Læs mere om Hul 19 her.

Læs mere om HimmerRiget her 

Læs mere om Larsens Sportsbar & Bistro her.

 

Ophold

I HimmerLand er der 86 hotelværelser. Alle værelser er med egen terrasse eller balkon med udsigt til resortets golfbaner og Sjørup Sø. 

Se ophold i HimmerLand her.

 

Konference

I HimmerLand er der møde- og konferencefaciliteter mad plads til op til 278 personer. Der er plads til både store og små arrangementer i HimmerLands 16 møde- og konferencelokaler.

Læs mere her.

 

Golf

I HimmerLand kan man spille golf på hele tre baner. To 18-hullers golfbaner (Old Course og New Course) og én pay-&-play-golfbane med seks huller (Academy Course), hvor både nybegyndere og øvede kan blive udfordret.

Læs mere her.

 

Aktiviteter

I HimmerLand kan spille padel, leje MTB-cykler, spille Adventure Minigolf, bowle, leje SUP og Kano, spille kroket eller tage en tur i svømmehallen. Der er også gode løberuter, sauna til vinterbadning og meget mere.

Læs mere her.

 

HimmerLands historie

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal.

I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

 

Svanemærket - det officielle nordiske miljømærke

HimmerLand lavede i efteråret 2021 et mål om, at de vil opnå en certificering af Svanemærket. Efter lidt over et års gennemgang af ressource-forbrug, leverandører, affaldssortering, rengøringsartikler mm. kunne HimmerLand i starten af 2023 officielt kalde sig for et svanemærket hotel. 

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke og blandt verdens skrappeste miljøcertificeringer. 

At HimmerLand nu er Svanemærket betyder bl.a. at der: 

 • Gennemføres energi- og CO2 -reducerende tiltag for at begrænse klimabelastningen. 
 • Gennemføres vandreducerende tiltag. 
 • Kildesorteres effektivt for at sikre mulighed for genanvendelse af materialer og udnyttelse af resurser. 
 • Arbejdes aktivt med at forebygge madspild. 
 • Ikke bruges engangsartikler i den daglige servering. 
 • Serveres høj andel økologisk mad og drikke. 
 • Bruges miljømærkede produkter til den daglige rengøring, opvask og tekstilvask for at begrænse uønskede kemikalier. 
 • Bruges en række miljømærkede produkter og tjenester. 
 • Oplæres medarbejdere, så alle bliver engageret i miljøarbejdet.  

Læs mere om HimmerLands arbejde inden for bæredygtighed her!