Best Western PLUS Hotel Fredericia

  • HORESTA Garanti
  • Green Key
  • Konferenceklassifikation

Hos firestjernede Hotel Fredericia er gæsten i centrum og kvaliteten i højsædet.

Firestjernet overnatning hos Hotel Fredericia

Book din næste overnatning, ophold eller konference hos Hotel Fredericia og bo centralt midt i Danmark. Hotellet, som er et Best Western PLUS-hotel, ligger i naturskønne omgivelser med kort afstand til motorvejsnettet og Fredericia Banegård. Hotel Fredericia har 118 nyrenoverede, store og lyse værelser, alle med gratis Wi-Fi, døgnbemandet reception, møde- og konferencefaciliteter og parkering lige ved døren.

Gratis svømmehal og fitness: Som nabo til Hotel Fredericia ligger Fredericia Idrætscenter, og her kan overnattende gæster på hotellet gratis benytte Fredericia Svømmehal og fitnesscenteret FICNESS.

Hotel Fredericia er modtager af Tripadvisor Travellers' Choice 2022.

Tæt på natur, kultur og sport

Hotel Fredericia ligger med skøn udsigt over de grønne områder omkring Madsbyparken og med kort afstand til Fredericias mange tilbud. Som nabo til Hotel Fredericia ligger Fredericia Idrætscenter og Messe C, Syddanmarks største messecenter. I kort gåafstand fra hotellet ligger Den Historiske Miniby og Madsby Legepark, Danmarks største legepark med gratis adgang og Fredericia Golfklub. Klubben kan tilbyde en smuk og udfordrende 18-hullers bane i let kuperet terræn, med skøn udsigt over Fredericia by.

Oplevelser i Fredericia

I Fredericia findes et hav af spændende attraktioner! Gå på opdagelse i Naturpark Lillebælt, Danmarks største naturpark, eller oplev det skønne og unikke naturområde Trelde Næs. Du kan også komme helt tæt på historien på Fredericia Vold eller booke en af de mange guidede ture i Fredericias gader, tage til koncert i Spillestedet Tøjhuset eller opleve musicals i verdensklasse hos Fredericia Musicalteater - der ligger masser af oplevelser og venter på dig!

På Visit Fredericias hjemmeside kan du læse meget mere om Fredericias mange tilbud og se, hvad der sker i byen!

Fra Hotel Fredericia er der også kun 10 minutters kørsel til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du, som det eneste sted i Europa, kan komme på brovandring med Bridgewalking Lillebælt. Læs meget mere om bridgewalking her!

Hotel Fredericia til konference eller seminar

Hos Hotel Fredericia kan du nemt planlægge og afholde din næste konference, møde eller seminar. Hotellet råder over professionelle konference- og mødefaciliteter med mulighed for også at afholde hybridmøder og kan tilbyde overnatning og løbende forplejning til deltagerne samt hjælpe med at gøre konferencen til en helstøbt oplevelse. Kontakt Hotel Fredericia for mere information.

Hotel Fredericias forskellige ophold

Uanset om du planlægger et ophold med din familie, dine veninder eller din kæreste, har Hotel Fredericia et ophold, der passer til dig. Kom fx til ekslusiv portvinssmagning med 6-retters menu og overnatning, book et michelinophold og spis på Fredericias michelinrestaurant Ti Trin Ned, eller prøv et af de populære golfophold med Try3Golf, hvor du får adgang til en eller flere af Trekantområdets tre fantastiske golfbaner. Se Hotel Fredericias forskellige ophold her!

Restaurant RYES

Restaurant RYES er Hotel Fredericias egen restaurant med garanti for en udsøgt kulinarisk oplevelse. Restaurant RYES serverer klassisk gastronomi af høj kvalitet med et twist af det nordiske. Fra restauranten er der fantastisk udsigt over Madsbyparkens søer og engområder.

Restaurant RYES kan også bookes til dit næste selskab eller fest, eller du kan deltage i restaurantens events og specielle middage.

Gratis parkering

Hotel Fredericia tilbyder gratis parkering ved registrering af parkering i receptionen. Vær opmærksom på, at parkeringsregisteringen gælder i 48 timer.

Offentlig transport: Hotel Fredericia ligger kun 15 minutters gang fra Fredericia Banegård. Her finder du bus- og togforbindelser.

Læs meget mere om Hotel Fredericias faciliteter og tilbud her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelfredericia #visitfredericia