Hadsund Færgekro og Hotel Syd

Hadsund Færgekro ligger på sydsiden af Hadsund, med udsigt til den smukke Mariager Fjord og broen over fjorden. Kroen råder over 10 nyrenoverede værelser og tilbyder forskellige ophold.

Når man besøger Hadsund Færgekro, er der rig mulighed for at komme ud i naturen og være aktiv i området omkring Mariager Fjord og i skønne Himmerland. Der er ikke langt til PANORAMA-ruten ved Hobro, Lille Vildmose, Rold Skov og Rebild Bakker mod nord og fx ligger Hadsund Færgekro lige ved cykelrute 32, Mariager Fjordrundt, der som navnet antyder, tager dig på en skøn tur ad cykelstier, grusveje og små landeveje hele vejen rundt om Mariager Fjord, gennem Mariager, Hobro, Stinesminde, Dania mm. 

Fra Hadsund er der også kun ca. 30 km. til Randers og 40 km. til Aalborg, hvor livet i større byer kan opleves, men lige over broen i Hadsund finder du også mange skønne butikker, et lille butikscenter og restauranter og cafeer. En lille skæn by med handel, liv og ikke mindst imponerende udsigt til Mariager Fjord, hvor der kan gås skønne ture til fx lystbådehavnen.

Der er kun 15 km. til Øster Hurup, som er en typisk dansk sommerby med lange smukke hvide sandstrande og et pulserende sommerliv med koncerter, børne aktiviteter, events mm.  

Der er 3 nærliggende golfbaner, hvilket gør at du på Hadsund Færgekro kan få et golf ophold i samarbejde med Golf & Gourmet Mariagerfjord.