Hotel Randers

  • HORESTA Garanti
  • Green Key

Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark og er med sine historiske rammer en blanding af det klassiske og det moderne hotel, der matcher standarden med 4 stjerner. 

Førsteklasses hotel

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af middelalderbyen Randers, som igennem århundreder var befæstet, idet byen var målet for adskillige krige og kongers interne stridigheder. Hotellet har i mere end 165 år været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse – og til fest, sang og varige minder.   

Brasserie Mathisen

I hotellets brasserie bliver du budt ndenfor til udsøgte madoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Værelser og faciliteter

Hotellet blev opført i 1856 og er i løbet af årene nænsomt renoveret, senest i 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel med 84 smagfuldt indrettede værelser, heraf 8 Exclusive Rooms og 3 Antique. Art Deco-værelset vandt i 1934 en international pris på verdensudstillingen i København. Alle værelser har topmoderne faciliteter og gratis Wifi.

Gennem årene har nogle af Danmarks og verdens største personligheder boet på hotellet, såsom H.C. Andersen, Ringo Starr, Simon Spies, Victor Borge, det danske kongehus m.fl.

Hotellet tilbyder gratis adgang til fitnees og sauna for overnattende gæster.

Hotel Randers by Hornsleth

Nyd en drink i hotellets hyggelige bar, der ligger i forlængelse af lobbyen, hvor personalet står klar med et udvalg af champagne, øl, vin og drinks, og nogle aftener med live-musik i baren.

Events

Hotellet har løbende forskelligartede events, eksempelvis intimkoncerter, gourmetmiddage, sildejazz mm. Du kan læse mere herom på hotellets egen hjemmeside.

Selskaber på Hotel Randers

Hotel Randers har gennem mere end 100 år været vært for talrige jubilæer, romantiske bryllupper, konfirmationer, intime middage og festlige events. Selskabslokalerne kan rumme op til 120 personer, og hvert lokale har sit helt eget særpræg. Festmenuerne er et velsmagende kapitel for sig. Køkkenet byder på gastronomi efter klassiske opskrifter med moderne præg.

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelranders #visitranders #visitaarhusregion