Kragerup Gods

  • HORESTA Garanti
  • Green Key
  • Konferenceklassifikation

Hvad enten I er til romantik, action eller lækker mad, så har vi lige dét ophold, der passer til jer på vores 4-stjernede hotel. Vores personale vil gøre alt for, at I føler jer hjemme og nyder jeres ophold i vores skønne omgivelser.

Flyt ind på det smukke Gods og lad det danne rammen om den ultimative getaway. Forkæl jer selv med god mad og vin i Restaurant Blixen, overnat i smukke værelser og nyd hyggelige gåture i landlig idyl. Besøg også poolområdet, hop en tur i den opvarmede pool eller nyd vores sauna.

Om aftenen er det muligt at læse en god bog foran pejsen i havestuen, nyde en drink i urtehaven eller gå på opdagelse i hovedbygningen. Her kan I læse historierne om vores gamle malerier og om avlsbygningernes tidligere virke.

I kan altid kombinere opholdet med en sjov aktivitet i vores aktivitetspark. Prøv f.eks. klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce, fodboldgolf eller lån en kano og sejl en tur rundt i voldgraven.

Historien om Kragerup
’Det glæder mig hver dag at byde gæster velkommen i den historiske hovedbygning. Den ældste del af huset er Hvælvingekælderen fra 1610, midterhuset er genopbygget i 1801 og sidefløjene i 1838 og 1840. De mange avlsbygninger er blevet istandsat til glæde for gæsterne, som nu kan overnatte på smukke værelser samt holde fester og konferencer i skønne lokaler. Min mor, 8. generation Birgitte Dinesen, startede restaureringen i 1998, og vi finder hele tiden ny anvendelse af vores gamle bygninger.’

’Jeg håber, I vil nyde vores smukke hus, maden i Restaurant Blixen og være aktiv i naturen sammen med kollegaer, venner og familie.’

Godsejer & 9. generation Regitze Dinesen