Kystvejens Hotel og Konferencecenter

SUPERIOR

  • HORESTA Garanti
  • Konferenceklassifikation

Med Kystvejens Hotel og Konferencecenters unikke placering får du som gæst et hyggeligt ophold i skønne omgivelser. Oplev de mange seværdigheder og tag på oplevelse på Djursland. 

Ophold

Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et hotel placeret helt unikt mellem skov og strand på Djursland midt i hjertet af Danmark. Hotellet er 4-stjernet og er et perfekt hotel til både hyggelige hotelophold med venner og familie til afslapning og dejlige gåture.

Vågn op til lyden af fuglefløjt og havets bølgeskvulp. Hotellets værelser er lyse, retro-inspireret og med udsigt til Djurslands skønne natur. 

Meget mere end et hotel

På dit besøg på Kystvejens Hotel og Konferencecenter inviterer de dig indenfor på deres inspirerende restaurant. Her er Danmarks skiftende årstider restaurantens inspirationskilde og de lover på gastronomiske godter. Kystvejens Hotel og Konferencecenter sætter også gerne scene til dit næste møde eller konference. Her er der mulighed for at tage strand og skov i brug, hvor der er gode omgivelser for anderledes pauser og hyggelige ture. Med hele 160 værelser er her rig mulighed for at holde samling på tropperne, når dagen går på hæld.

Se mere om de mange muligheder her.

#kystvejenshotelogkonferencecenter #visitdjursland #visitaarhusregionen