Skanderborg Park - Hotel

  • Green Key
  • Konferenceklassifikation

Skanderborg Park er et 4-stjernet hotel på toppen af Skanderborg og med udsigt til park, sø og skov. Alle værelser er lyse og moderne, og fra flere af dem har du et kig ud til de smukke grønne områder. 

Skanderborg Park er det perfekte sted for dig, der ønsker at opleve den naturskønne by Skanderborg og dens omegn. Hotellet tilbyder gratis wifi, parkering og morgenmad, samt adgang til fitnesscenter, sauna og konferencelokaler.

Nyd et hotelophold

Oplev den rolige og hjemlige atmosfære som Skanderborg Park Hotel er kendt for. De elegante og stilrene værelser og den smukke omkringliggende natur gør hotellet til et helt særligt godt valg for din næste ferie. Her er pudemenu (alle har jo forskellige præferencer), ekstra lange senge, motionsrum og tennisbane, som gør, at du kan få et helt perfekt ophold.

Når sulten melder sig

Hotellets restaurant serverer særdeles veltilberedt mad. Som gæst kan du nyde en skøn middag eller en udsøgt frokost med udsigt til parken og Skanderborg Sø. Alt er lavet fra bunden af hotellets dygtige kokke, bager og konditor, som altid arbejder med årstidens friske råvarer.

Restauranten har plads til op til 90 personer indendørs, og i sommermånederne kan gæsterne også sidde på den store udendørsterrasse.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skanderborgpark #visitskanderborg #visitaarhusregion