Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, venue

  • HORESTA Garanti
  • Green Key
  • Konferenceklassifikation

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter ligger midt i Jylland, mellem skov og sø i Silkeborgs smukke natur. Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter tilbyder de ideelle rammer for en anderledes, ægte totaloplevelse, hvor du fra hotellet kan høre lyden af skoven, nyde synet af dyrene, søerne og Gudenåen samt indånde den friske luft.

At mødes i disse rammer giver fornyet energi og kreativitet, så udbyttet af jeres møde eller konference øges.

Aktiviteter i naturen

På Vejlsøhus er der rig mulighed for at involvere alle møde- og konferencedeltagere gennem aktiviteter, samtaler eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter som bl.a. mountainbike, trailløb og sejlads, og de har masser af forslag til, hvordan I kan drage nytte af hotellets naturskønne omgivelser.

Uanset om I er til walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebåden fra deres egen bådebro, en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark eller noget helt andet, så er de behjælpelige med at finde den perfekt aktivitet til jeres møde eller konference.

De står klar til at byde jer velkommen, hvad end det er overnatning, møde, konference eller jeres næste firmaarrangement!

Se, hvad andre deler på Instagram

#vejlsøhus #visitsilkeborg #visitaarhusregion